Günther Neefs is al 30 jaar getrouwd met zijn vrouw Tanja: "Dit is ons geheim" Celebs
Celebs

Günther Neefs is al 30 jaar getrouwd met zijn vrouw Tanja: "Dit is ons geheim"

Günther Neefs is al 30 jaar getrouwd met zijn vrouw Tanja: "Dit is ons geheim"

Günther Neefs (57), die dinsdagavond opnieuw te bewonderen was in 'Liefde voor Muziek', viert dit jaar zijn 30ste huwelijksverjaardag met zijn vrouw Tanja. In Het Laatste Nieuws onthult hij nu wat hun geheim is.

Zanger Günther Neefs vormt inmiddels al 34 jaar een koppel met zijn vrouw Tanja. In augustus vieren de twee hun 30-jarig jubileum. Samen hebben ze ook twee zonen: Niel (26) en Len (23). In Het Laatste Nieuws onthult Günther Neefs nu ook het geheim van hun lang en gelukkig huwelijk.

"Ons geheim? Ik denk vooral het respect dat we voor elkaar hebben", vertelt de 57-jarige zanger in de krant. Maar ook hun kinderen blijken wonderen te doen voor hun huwelijk. "Dat we samen twee kinderen hebben en die goed willen opvoeden, dat houdt ons scherp", aldus de zanger. Tijdens 'Liefde voor Muziek' belde hij dan ook regelmatig met het thuisfront.

In zijn voetsporen

"Om te horen of de boel daar draaide, da’s de controlefreak in mij", bekent de zanger. "Het is belangrijk om te weten dat het niet alleen om mij draait, er is ook het gezin. Len is 23 en wil in mijn voetsporen treden. Niel verkoopt BMW’s bij Juma, op 500 meter van z’n deur. Ik ben blij dat het allemaal goed loopt", besluit de zanger.

4 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws