Grote zorgen over gezondheid van Metejoor: moeder van zanger onthult wat er aan de hand is Celebs
Celebs

Grote zorgen over gezondheid van Metejoor: moeder van zanger onthult wat er aan de hand is

Grote zorgen over gezondheid van Metejoor: moeder van zanger onthult wat er aan de hand is

Vanaf zaterdag 27 mei is de gloednieuwe docureeks 'Met de Joris' te bekijken op het streamingplatform Streamz. Daarin komt ook zijn moeder aan bod, en zij maakt zich blijkbaar grote zorgen over haar zoon.

De gloednieuwe docureeks 'Met de Joris' vertelt het verhaal over hoe Joris Van Rossem Metejoor werd. Hoe hij zijn faalangst overwon en hij in zes jaar tijd uitgroeide tot een van de meest populaire artiesten van Vlaanderen. En dat eiste blijkbaar ook zijn tol op zijn gezondheid.

"Het is snel gegaan, en eigenlijk ook niet", vertelt Metejoor in de docu. Vlak voor zijn grote doorbraak met '1 op een miljoen', sloeg namelijk de twijfel toe. "'Moeten we dit blijven doen? Gaat dit wel lukken? Nu moet het gaan gebeuren, of ik zoek een andere artiest om mee verder te gaan", vertelt zijn manager Hans Francken in de docu over die periode.

Crashen

Maar '1 op een miljoen' bleek een schot in de roos. Plots werd de zanger razend populair. Maar dat had ook negatieve gevolgen voor de onzekere Joris. Dat gaf hij zelf al meermaals in interviews. Ook in de docu wordt er verder op ingegaan. Zo komt op een bepaald moment ook zijn mama Ingrid aan het woord. "Gaat hij op 'n dag crashen?", vraagt zijn moeder zich af. "Die angst zit er wel in bij ons", aldus Ingrid. Wie graag de vierdelige docureeks 'Met de Joris' wil bekijken, kan vanaf zaterdag 27 mei terecht bij Streamz.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws