Grote zorgen om Kato Callebaut van The Starlings: "Daarom was het hier al een tijdje wat stiller" Celebs
Celebs

Grote zorgen om Kato Callebaut van The Starlings: "Daarom was het hier al een tijdje wat stiller"

Grote zorgen om Kato Callebaut van The Starlings: "Daarom was het hier al een tijdje wat stiller"

Vorige maand lieten Kato Callebaut en Tom Dice van The Starlings via Instagram nog weten dat ze inmiddels vijf jaar samen zijn. Maar voor de rest bleef het angstvallig stil op hun sociale media. Op Instagram onthult de zangeres nu ook waarom ze al een tijdje niet meer van haar heeft laten horen.

Zaterdag 13 mei is het eindelijk zover: dan vindt de 67ste editie van het Eurovisiesongfestival plaats in Liverpool. Wie we daar helaas niet zullen zien optreden, zijn The Starlings. Zij moesten in de finale van 'Eurosong' nipt de duimen leggen voor Gustaph en zijn song 'Because of you'.

Bron: Instagram Stories @katomusic
Bron: Instagram Stories @katomusic

Maar dat betekent niet dat The Starlings ondertussen hebben stilgezeten. Dat laat Kato weten via Instagram. In een vragenronde lieten enkele fans namelijk weten dat ze bezorgd waren over de zangeres omdat ze al een tijdje amper iets op Instagram gepost had. Maar gelukkig stelt ze haar fans meteen gerust.

Spannende projecten

"Alles gaat heel goed!", schrijft Kato Callebaut op haar Instagram Stories. "Een tijd minder sociale media kan soms eens deugd doen", aldus de zangeres. Al was het koppel vooral bezig met nieuwe projecten. "Wij werkten aan nieuwe dingen, veel muziek en spannende projecten! Meer nieuws daarover komt heel snel", sluit ze haar bericht af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws