Gordon is furieus na spraakmakend interview: presentator haalt bijzonder hard uit naar zijn ex Celebs
Celebs

Gordon is furieus na spraakmakend interview: presentator haalt bijzonder hard uit naar zijn ex

Gordon is furieus na spraakmakend interview: presentator haalt bijzonder hard uit naar zijn ex

Vorige maand kwam het nieuws naar buiten dat Gordon niet langer samen is met Gavin. De Australiër vertelde meer over de breuk in een gesprek met Privé en dat kan de Nederlandse presentator duidelijk niet appreciëren. Hij eist nu dat Gavin een rectificatie plaatst.

Eind maart had Gordon nog heuglijk nieuws te melden. Zo had Gavin hem ten huwelijk gevraagd op de Malediven. Helaas was dat sprookje maar van korte duur, want enkele weken later gingen ze al uit elkaar. Gavin vertelde aan het blad Privé dat Gordon onder andere kampt met hevige stemmingswisselingen en dat hij ook nog steeds verslaafd is aan drugs. De Nederlandse presentator is erg boos geworden door dat interview en daardoor stuurde hij een aanvallend bericht naar Gavin.

Evert Santegoeds zei eerder al in Privé dat die reactie van Gordon 'laag bij de grond' was, maar nu onthult hij ook wat er juist in dat berichtje stond. "Ik lees net je interview in de krant. Wat een klootzak moet je zijn na alles wat we hebben meegemaakt", schreef de presentator onder meer. "Over mijn gedrag praten alsof ik een kind ben. Wat voor een imbeciel ben je", klonk het ook nog.

Rectificatie

Gordon wilde ook nog dat Gavin een rectificatie op sociale media zou plaatsen waarin hij onder meer sorry zegt. De presentator had het stuk zelfs opgemaakt voor de Australiër. "Ik wil graag mijn oprechte verontschuldigingen aan Gordon aanbieden", "Ik stortte me op dingen als een verliefde dwaas, maar dacht nooit aan de enorme gevolgen die een grote stap met zich mee zou brengen" en "Het was nooit mijn bedoeling om hem pijn te doen", staat er onder andere in. Tot nu toe weigert Gavin deze rectificatie te posten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws