Geweldig: Wendy Van Wanten heeft prachtig nieuws te melden over haar dochter Estelle Celebs
Celebs

Geweldig: Wendy Van Wanten heeft prachtig nieuws te melden over haar dochter Estelle

Geweldig: Wendy Van Wanten heeft prachtig nieuws te melden over haar dochter Estelle

Wendy Van Wanten is de mama van drie kinderen: Dylan, Clément en Estelle. De zangeres moet nu wat kwijt over haar dochter, want ze hebben iets leuks te vieren. Op haar Instagramverhaal deelt de mama ook meteen een mooie boodschap.

Wendy Van Wanten hebben veel mensen beter leren kennen in het VTM-programma 'Wie wordt de man van Wendy?'. In die datingshow ging de zangeres in 2006 op zoek naar de ware en in de finale koos ze uiteindelijk voor Frans Vancoppenolle. Enkele jaren geleden ging het even mis tussen hen, maar nu zijn de twee opnieuw gelukkig samen.

In 2008 mochten Wendy en Frans ook hun eerste kindje samen verwelkomen, een dochter genaamd Estelle. Het koppel is ook al een tijdje verloofd, maar Wendy liet vorig jaar nog weten dat ze waarschijnlijk niet snel in het huwelijksbootje zullen stappen. "We zijn totaal niet bezig met trouwen", klonk het. "Door onze dochter zijn Frans en ik al voor eeuwig met elkaar verbonden", zei ze

Feest

Eerder deze week had het gezinnetje nog iets speciaals te vieren, want hun dochter Estelle mocht vijftien kaarsjes uitblazen. Een bijzondere dag en daarom deelt Wendy een leuke boodschap op haar Instagramverhaal. "Fijne vijftiende verjaardag, mooie meid", aldus de mama.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws