Geweldig! Saartje Vandendriessche maakt prachtig nieuws over haar dochter Mille bekend Celebs
Celebs

Geweldig! Saartje Vandendriessche maakt prachtig nieuws over haar dochter Mille bekend

Geweldig! Saartje Vandendriessche maakt prachtig nieuws over haar dochter Mille bekend

Saartje Vandendriessche is de trotse mama van een dochter genaamd Mille. Op haar Instagrampagina zet de presentatrice haar oogappel nu in de bloemetjes, want ze hebben iets speciaals te vieren.

Samen met haar ex-partner Martin mocht Saartje Vandendriessche in 2009 een dochter verwelkomen. Toen Mille zo'n anderhalf jaar oud was, besloten Saartje en Martin om een punt achter hun relatie te zetten. Toch verloopt het co-ouderschap vlot. "Geen ruzie en stress, ons kind komt eerst", vertelde ze eerder al in De Morgen.

Saartje gaf eerder wel toe dat ze het soms lastig vindt dat Mille telkens een week bij haar woont en dan een week bij haar papa. "In het begin had ik het er niet zo moeilijk mee: je concentreert je een week op jouw kind als ze bij jou is, en de andere week op het werk", klonk het. "Maar nu ze ouder wordt, is dat elke keer wel moeilijk om ze af te geven", aldus de presentatrice.

Beste team

Nu hebben ze iets te vieren, want Mille mocht deze week 14 kaarsjes uitblazen. Op haar Instagramverhaal plaatst Saartje dan ook een mooie boodschap. "Gelukkige verjaardag, Mille", schrijft ze onder een foto van hun tweetjes. "Vroeger was ik de beste, de liefste, de leukste, de grappigste mama. Nu ben ik gewoon 'gast'", lacht Saartje. "Maar nog steeds het beste team ooit", voegt ze er nog aan toe.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws