Gert Verhulst krijgt plots ongelooflijk nieuws te horen: "De kers op de taart" Celebs
Celebs

Gert Verhulst krijgt plots ongelooflijk nieuws te horen: "De kers op de taart"

Gert Verhulst krijgt plots ongelooflijk nieuws te horen: "De kers op de taart"

Gert Verhulst is nog tot en met 2 juli te zien in 'Vergeet Barbara', de musical die hij maakte als eerbetoon aan Will Tura. Daarover heeft de presentator nu fantastisch nieuws te horen gekregen.

Op dinsdagavond werden namelijk de Ultimas uitgereikt in Tour en Taxis in Brussel. De Ultimas zijn de cultuurprijzen die uitgereikt worden door de Vlaamse overheid. Gert Verhulst won met de Studio 100-musical 'Vergeet Barbara' in de categorie 'Ultima Publieksprijs'.

En daar is de Studio 100-baas natuurlijk ontzettend blij mee. "Het begon als een cadeau voor Will Tura en groeide uit tot een succesvolle musical die gekoesterd wordt door het grote publiek", aldus Gert Verhulst in een persmededeling. "Deze prijs is de kers op de taart", klinkt het ook nog.

Erkenning

Ook regisseur Tijl Dauwe is door het dolle heen met het nieuws. "Will Tura heeft prachtige liedjes geschreven en ik denk dat daardoor de mensen de musical echt in hun hart gesloten hebben. Er is heel hard gewerkt, zowel voor als achter de schermen, dus het is een enorm fijne erkenning", klinkt het.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws