Gert Verhulst en Ellen Callebout maken iets vreselijks mee: "Dit wens je niemand toe" Celebs
Celebs

Gert Verhulst en Ellen Callebout maken iets vreselijks mee: "Dit wens je niemand toe"

Gert Verhulst en Ellen Callebout maken iets vreselijks mee: "Dit wens je niemand toe"

Gert Verhulst en zijn vrouw Ellen Callebout hebben er een bewogen weekend op zitten. Dat vertelde de presentator afgelopen maandag zelf in zijn talkshow 'De Tafel van Vier'.

Gert Verhulst en zijn echtgenote Ellen vormen inmiddels al zo'n veertien jaar een koppel. Op 31 mei 2019 stapten de twee in het grootste geheim in het huwelijksbootje in Antwerpen. Binnen enkele weken vieren ze dus hun vierde huwelijksverjaardag.

Al hadden ze hun vierjarig jubileum bijna niet gehaald. Zo kwamen Gert en Ellen afgelopen weekend vast te zitten in een lift. Dat vertelde Gert Verhulst maandag in zijn talkshow 'De Tafel van Vier'.

Gevaarlijk

"Ik heb dit weekend een uur vastgezeten in een lift. Ik wens het niemand toe", aldus Gert. Ook zijn vrouw Ellen zat vast in de lift. Uiteindelijk moest de brandweer hen komen redden. En dat was blijkbaar een gevaarlijke operatie. "We moesten eruit kruipen. Als toen de lift opnieuw in gang schoot, dan was mijn vrouw in twee. Echt gevaarlijk", klonk het bij de presentator.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws