Gaat Gustaph succesvolle solocarrière tegemoet na Songfestival? Miguel Wiels spreekt klare taal Celebs
Celebs

Gaat Gustaph succesvolle solocarrière tegemoet na Songfestival? Miguel Wiels spreekt klare taal

Gaat Gustaph succesvolle solocarrière tegemoet na Songfestival? Miguel Wiels spreekt klare taal

Gustaph wist indruk te maken op het Eurovisiesongfestival. De 'Because of You'-zanger eindigde op een mooie zevende plaats, maar zal hij nu ook volop gaan optreden als solo-artiest? Miguel Wiels vertelt daar meer over in een nieuw interview.

Heel wat Vlamingen reageerden geschrokken toen Gustaph (Stef Caers) plots de preselecties van 'Eurosong' won, maar op het Eurovisiesongfestival in Liverpool scheerde hij toch hoge toppen. Het is namelijk al sinds 2010 geleden dat een Vlaamse act een plaats in de top tien kon bemachtigen. Gustaph zal deze zomer verschillende keren op de planken staan als solo-artiest, maar zal het daar ook bij ophouden?

De laatste jaren zong hij voornamelijk als backing vocal. Zo stond hij als achtergrondzager al twee keer op het Eurovisiesongfestival met Sennek en Hooverphonic. "Ik kan me ook niet voorstellen dat Stef van de ene dag op de andere stopt als backing vocal", zegt Miguel Wiels in Dag Allemaal. "Zijn prestatie op het Songfestival is een leuke bekroning, omdat hij altijd de ambitie heeft gehad om ook solo iets te doen", benadrukt hij.

Slim

Volgens Miguel zal Gustaph ook alle kansen krijgen om live met een eigen band op te treden. "Maar ik vraag me af of hij dat wel wíl", bedenkt hij zich. "Het zou best kunnen dat zijn ambitie niet verder reikt dan een aantal optredens deze zomer, en dat hij daarnaast als achtergrondzanger betrokken blijft bij andere projecten", legt hij uit. "Hij wedt op meerdere paarden, en dat is slim", besluit Wiels.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws