Frans Bauer is maar liefst 28 kilo kwijt en toont transformatie: "Nog 7 kilo te gaan" Celebs
Celebs

Frans Bauer is maar liefst 28 kilo kwijt en toont transformatie: "Nog 7 kilo te gaan"

Frans Bauer is maar liefst 28 kilo kwijt en toont transformatie: "Nog 7 kilo te gaan"

Eind juli start de gloednieuwe theatertour van Frans Bauer. Enkele maanden geleden liet hij al weten dat hij daarvoor in topvorm wilde zijn. Zo begon hij een tijdje geleden met een gezondere levensstijl. Inmiddels is hij al 28 kilo lichter. Op Instagram deelde hij nu ook enkele beelden van het resultaat.

Frans Bauer start eind deze maand met zijn theatertour met de Nederlandse zangeres Sieneke (31). Zij vertegenwoordigde Nederland een aantal jaren geleden nog op het Eurovisiesongfestival. En voor die nieuwe theatertour wil Frans Bauer in topvorm zijn. Zo begon de 49-jarige zanger intensief te sporten.

In maart liet Frans Bauer al weten dat hij 12 kilo was afgevallen. Nu is hij al 28 kilo kwijt. Dat vertelt hij aan het Nederlandse RTL Boulevard. "Nog 7 kilo te gaan en dan ben ik opnieuw de oude Frans die ik ooit was", aldus de Nederlandse zanger.

35 kilo

"Voor ik 50 (op 30 december, red.) word, wil ik in totaal 35 kilogram afgevallen zijn", vervolgt hij nog. Op Instagram deelde hij ook al enkele beelden van zijn transformatie. "We beginnen de dag sportief", schrijft hij bij een foto vanop de loopband. "Goed bezig Frans!", lezen we meermaals tussen de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws