Frans Bauer (49) onthult hoe hij op enkele maanden 28 kilo verloor: "Dit is mijn geheim" Celebs
Celebs

Frans Bauer (49) onthult hoe hij op enkele maanden 28 kilo verloor: "Dit is mijn geheim"

Frans Bauer (49) onthult hoe hij op enkele maanden 28 kilo verloor: "Dit is mijn geheim"

Frans Bauer is op enkele maanden tijd 28 kilo afgevallen. Zo wil de 49-jarige zanger in topvorm zijn voor zijn nieuwe theatertour, die eind deze maand van start gaat. Bij het Nederlandse RTL Boulevard onthult hij nu ook hoe hij zo snel zoveel afgevallen is.

In maart maakte Frans Bauer bekend dat hij zijn leven drastisch had omgegooid. De zanger wilde opnieuw gezonder gaan leven en vooral in topvorm zijn voor zijn aankomende theatertour. Hij was toen op korte tijd al 12 kilo kwijt.

Enkele maanden later is Frans Bauer al 28 kilo lichter. "Nog 7 kilo te gaan en dan ben ik opnieuw de oude Frans die ik ooit was. Voor ik 50 word (op 30 december, red.), wil ik in totaal 35 kilogram afgevallen zijn", vertelt de Nederlandse zanger bij RTL Boulevard.

Zijn geheim

Hij verklapt ook hoe hij zoveel afgevallen is. "Ik ben niet bezig met diëten, maar ik heb m'n leven helemaal omgegooid", aldus de zanger. "Ik beweeg veel en eet de juiste maaltijden. Ik train zo'n vier keer per de week. Dan loop ik 15 kilometer. Daar doe ik dan ook nog krachttraining bij. Tot slot ga ik ook fietsen en regelmatig wandelen met Mariska", besluit de zanger.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws