Francesco Planckaert doet droevige ontboezeming: "Ik heb het er vandaag nog altijd moeilijk mee" Celebs
Celebs

Francesco Planckaert doet droevige ontboezeming: "Ik heb het er vandaag nog altijd moeilijk mee"

Francesco Planckaert doet droevige ontboezeming: "Ik heb het er vandaag nog altijd moeilijk mee"

Francesco Planckaert schitterde vorige week in de eerste aflevering van het VTM-programma ‘Special Forces: Wie durft wint’. Helaas was het avontuur van korte duur, want hij most noodgewongen stoppen wegens gezondheidsproblemen. Hij blikt nu nog eens terug op deze unieke ervaring.

In 'Special Forces: Wie durft wint' gaan verschillende bekende gezichten een loodzware uitdaging aan. De kandidaten worden zowel fysiek als mentaal op de proef gesteld. In de eerste aflevering kreeg Francesco Planckaert het meteen moeilijk, want hij kreeg last van zijn schouder. Die blessure zorgde er ook voor dat hij het programma moest verlaten.

Dat hij niet heeft kunnen tonen wat hij allemaal in zijn mars heeft, komt wel hard binnen. "Ik heb het er nog moeilijk mee", geeft hij toe in een interview met Het Laatste Nieuws. Ook toen hij de aflevering voor het eerst bekeek, liepen de emoties opnieuw hoog op. "Het is zuur, want ik was met het opzet gekomen om toch meer te doen", klinkt het.

Pijn

"Ik was zeker nog niet uitgespeeld", voegt hij er nog aan toe. Toch besefte hij al snel dat er iets fout was toen hij last kreeg van zijn schouder. "Ja, dat is hier echt niet goed", dacht hij toen. Natuurlijk wilde hij niet opgeven en besloot hij om nog even door te zetten, maar daarna ging het niet meer. "Ik kreeg zoveel pijn nadien", aldus Francesco.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws