Fel vermagerde Joyce De Troch overstelpt met reacties nadat ze deze opvallende naaktfoto deelt Celebs
Celebs

Fel vermagerde Joyce De Troch overstelpt met reacties nadat ze deze opvallende naaktfoto deelt

Fel vermagerde Joyce De Troch overstelpt met reacties nadat ze deze opvallende naaktfoto deelt

Joyce De Troch trakteert haar volgers op Instagram regelmatig op een pikante foto. Maar nu gaat de 48-jarige blondine nog een stapje verder. Zo deelde zopas een opvallende naaktfoto op haar Instagrampagina.

Joyce De Troch laat zich net zoals haar goede vriendin Tanja Dexters en andere bekende gezichten regelmatig van haar meest sexy kant zien op Instagram. Nu deelde Joyce een wel heel gewaagde foto op haar sociale media. Zo ging de 48-jarige presentatrice volledig naakt.

Daarbij had ze ook een belangrijke boodschap voor haar volgers. "Beoordeel een boek nooit op basis van zijn omslag, tenzij je de hoofdstukken rechtstreeks van de bron leert", klinkt het. Daarmee bedoelt Joyce dat de eerste indruk niet altijd de juiste is. Zo reageren veel mensen dat Joyce er nu wel heel mager uitziet.

Veel te mager

"Vroeger een heel mooie dame, maar nu veel te mager!" en "Misschien een beetje eten?", klinkt het onder meer. Waarop Joyce meteen een reactie klaar had. "Ah voilà. Jij kent mijn hoofdstukken niet", schrijft de blondine. Gelukkig kan ze ook op veel steun rekenen van haar fans. "Niet aantrekken, de domste mensen zijn altijd de eerste om andere te bekritiseren", "Topwijf! Van binnen en van buiten", "Je ziet er prachtig uit", "Je bent adembenemend mooi", "Wat een schitterende foto", "Wauw! Knap", klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws