"Family time": Thibaut Courtois ontroert met magnifieke vakantiekiekjes van zijn gezin Celebs
Celebs

"Family time": Thibaut Courtois ontroert met magnifieke vakantiekiekjes van zijn gezin

"Family time": Thibaut Courtois ontroert met magnifieke vakantiekiekjes van zijn gezin

Thibaut Courtois stapte ruim twee weken geleden in het huwelijksbootje met Mishel Gerzig. Samen met zijn kersverse echtgenote en zijn twee kinderen geniet de doelman nu van een deugddoende vakantie. Daar deelde hij ook enkele beelden van op Instagram.

Thibaut Courtois gaf op maandag 26 juni zijn jawoord aan het Israëlische model Mishel Gerzig. Dat deden ze in Cannes, aan de Franse Rivièra. Kort daarna vertrokken de twee tortelduifjes op huwelijksreis.

Nu mochten ook zijn twee kinderen hen even vergezellen op vakantie. Zo deelde Thibaut Courtois zopas enkele prachtige vakantiekiekjes op Instagram. Daarop poseert hij samen met zijn dochtertje Adriana (8) en zijn zoontje Nicolas (6), de kinderen uit zijn eerdere relatie met Marta Dominguez. "Family time", schreef de doelman bij de wondermooie plaatjes. "The best time", reageerde zijn kersverse echtgenote, gevolgd door een hartje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws