'Familie'-actrice Karen Damen geeft het eerlijk toe: "Ik kán het niet" Celebs
Celebs

'Familie'-actrice Karen Damen geeft het eerlijk toe: "Ik kán het niet"

'Familie'-actrice Karen Damen geeft het eerlijk toe: "Ik kán het niet"

Het gaat bijzonder hard voor Karen Damen. Binnenkort doet ze mee in de gloednieuwe VTM-telenovelle met Camille Dhont, ondertussen speelt ze nog mee in 'Familie' en dit najaar lanceert ze haar eigen onewomanshow 'De Eerste Keer'. Daarover vertelt de zangeres nu meer in het weekblad Primo.

Karen Damen weet de komende maanden wat te doen met al haar projecten. Toch blijft de actrice daar bijzonder rustig onder. "Ik heb al momenten gekend waarbij ik niet meer wist waar mijn kop stond, maar deze keer is het oké. Alles is goed georganiseerd en gepland. Ik heb het onder controle", aldus Karen.

En dat heeft ze allemaal te danken aan haar nieuwe, en tegelijkertijd oude, manager William Vaesen, die ook de ontdekker was van K3. "We zijn herenigd. En het doet me goed. Ik heb achttien jaar het gevoel gehad dat ik geleefd werd, toen ik bij K3 was, en ik vond dat bij momenten heel erg. Maar toen ik plots niet meer werd geleefd, vond ik het eigenlijk nog erger", vertelt Karen daarover. Ze vertelt ook hoe dat kwam.

Eigen boontjes doppen

"Ik moest plots mijn eigen boontjes doppen, na ons afscheid bij K3. Eerst was het van 'Joepie, I'm free!', maar al snel kwam dan het gevoel van 'Please, help mij, ik kan dit niet!'", zegt Karen. "Ik ben perfect in het uitvoeren van dingen, maar laat het me niet allemaal zelf regelen, want dan loopt het in het honderd. Ik kán het niet!", bekent de zangeres. "Nu wordt me opnieuw perfect meegedeeld wat ik moet doen en waar ik op welk moment moet zijn. Financiële kwesties en contracten en zo ook, ik wil me daar niet mee bezighouden. Ik haat dat", besluit de zangeres.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws