'Familie'-acteur Roel Vanderstukken deelt somber nieuws over zoontje Ramses (7) Celebs
Celebs

'Familie'-acteur Roel Vanderstukken deelt somber nieuws over zoontje Ramses (7)

'Familie'-acteur Roel Vanderstukken deelt somber nieuws over zoontje Ramses (7)

Roel Vanderstukken (46) is al dertien jaar getrouwd met zijn grote liefde Anne-Sophie Balsing. Samen hebben ze ook twee zoontjes: Toots (12) en Ramses (7). Maar helaas heeft de 'Familie'-acteur nu minder goed nieuws te melden over zijn jongste oogappel.

Roel Vanderstukken vertelde deze week in Dag Allemaal dat hij zijn trouwgeloften binnenkort gaat hernieuwen. "Ik heb dertien jaar geleden amper tijd gestoken in mijn huwelijksgeloften", bekent Roel. "Daar voel ik me meer en meer schuldig over", aldus de 'Familie'-acteur.

In datzelfde interview vertelde hij ook uitgebreid over zijn twee zoontjes, Toots (12) en Ramses (7). "Toots is heel zorgzaam naar Ramses toe. Ondanks hun leeftijdsverschil komen ze goed overeen, al kunnen ze elkaar flink de duvel aandoen", zegt hij in het weekblad.

Om het halfjaar op de spoed

Maar helaas had hij ook minder goed nieuws te vertellen over zijn jongste zoontje. "Hij zit in het tweede leerjaar en gaat al fluitend door het leven, maar om ’t halfjaar belanden we wel met hem op spoed", zegt Vanderstukken. "Die smijt zich overal in, met zijn ogen dicht. Elke dag horen we in huis wel een boenk en niet veel later zegt Ramses: ‘Ik ben oké’", aldus de 'Familie'-acteur.

5 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws