Ex van Sergio Herman zwijgt niet langer en reageert voor het eerst op plotse breuk met chef-kok Celebs
Celebs

Ex van Sergio Herman zwijgt niet langer en reageert voor het eerst op plotse breuk met chef-kok

Ex van Sergio Herman zwijgt niet langer en reageert voor het eerst op plotse breuk met chef-kok

Op dinsdag 23 mei raakte bekend dat Sergio Herman (53) niet langer een koppel vormt met zijn ruim 20 jaar jongere vriendin Chanel Joppart (32). Zij heeft nu ook voor het eerst van zich laten horen sinds breuk bekend raakte in de media.

Meer dan twee jaar geleden lekte per toeval uit dat chef-kok Sergio Herman opnieuw de liefde gevonden had. Zo werd hij tijdens de corona-avondklok om 2 uur 's nachts in De Panne betrapt op rijden onder invloed. In de auto zat ook zijn nieuwe vriendin, Chanel Joppart (32).

Maar in Dag Allemaal heeft advocaat Omar Souidi nu bevestigd dat de twee niet langer samen zijn. "Het klopt, ze zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan", aldus Souidi in het weekblad. Volgens hem is er dus ook geen sprake van een zware ruzie tussen de twee. "Maar ergens de afgelopen maanden hebben ze beslist dat het niet meer ging", zegt de advocaat.

Maatjes voor het leven

Inmiddels heeft Chanel ook gereageerd op haar relatiebreuk met Sergio Herman. Zo deelde ze een foto van hun tweetjes op haar Instagramverhaal. "Maatjes for life, punt", schreef ze erbij, gevolgd door een hartje. Ondanks hun relatiebreuk, komen de twee dus duidelijk nog goed overeen.

Bron: Instagram Stories @chanel_joppart
Bron: Instagram Stories @chanel_joppart
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws