Ex-Miss België Joke van de Velde ziet er plots onherkenbaar uit: "Naturel ben je veel mooier!" Celebs
Celebs

Ex-Miss België Joke van de Velde ziet er plots onherkenbaar uit: "Naturel ben je veel mooier!"

Ex-Miss België Joke van de Velde ziet er plots onherkenbaar uit: "Naturel ben je veel mooier!"

Joke van de Velde, die in 2000 verkozen werd tot het mooiste meisje van het land, heeft zopas enkele zeer opvallende kiekjes op haar Instagrampagina gedeeld. De ex-Miss België lijkt namelijk plots wel erg hard op een Barbiepop.

Sinds de lancering van de film 'Barbie' is de kleur roze alomtegenwoordig in het straatbeeld. En ook heel wat bekende Vlamingen lijken fan te zijn van de gloednieuwe film. Van Julie Vermeire tot prinses Delphine: allemaal trokken ze al naar de cinema om de 'Barbie'-film te bekijken.

En ook ex-Miss België Joke van de Velde blijkt een grote fan te zijn van 'Barbie'. Zij toverde zichzelf om tot Barbiepop. Daarvoor gebruikte ze een tool via www.bairbie.me. "I'm a Barbie girl, in the Barbie world", schrijft ze onder meer bij de kiekjes.

Liever naturel

Joke krijgt ook heel wat reacties op de foto's. Haar volgers vinden haar in het echt namelijk veel knapper dan de Barbie-versie. "Geef mij maar de niet-Barbie-versie", "Naturel blijf je toch het knapst", "Geef mij maar naturel!" en "Ik hou veel meer van je pure schoonheid. De naturelle versie is 1000 keer beter", klinkt het onder meer in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws