Ex-Miss België Chayenne Van Aarle showt sexy achterwerk in klein bikinislipje: "Strandgodin!" Celebs
Celebs

Ex-Miss België Chayenne Van Aarle showt sexy achterwerk in klein bikinislipje: "Strandgodin!"

Ex-Miss België Chayenne Van Aarle showt sexy achterwerk in klein bikinislipje: "Strandgodin!"

Chayenne Van Aerle vertoeft momenteel op vakantie in Curaçao. Op Instagram laat ze haar volgers nu ook meegenieten van haar prachtige vakantie én haar mooie bikinilichaam.

Het zijn geen makkelijke maanden geweest voor Chayenne Van Aarle. Zo raakte de ex-Miss België in februari betrokken bij een zwaar auto-ongeval. Ze crashte met haar wagen tegen een vrachtwagen en liep daarbij verschillende verwondingen op.

Kort daarna moest Chayenne nog een tegenslag verwerken. Zo brak de voormalige miss in maart met haar 20 jaar oudere vriend Nicolas Geniets, een muziek- en tv-producer. Maar intussen gaat het opnieuw een pak beter met Chayenne.

Strandgodin

Zo is de ex-Miss België momenteel op vakantie in Curaçao. Op Instagram trakteerde ze haar volgers nu ook op een prachtig vakantiekiekje. Daarop zien we Chayenne op het strand pronken met haar achterwerk in een kleine, zwarte bikini. Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk. "Wow!", "Strandgodin!" en "Prachtig!", klinkt het onder meer in de reacties onder de foto.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws