Ex-K3'tje Klaasje Meijer maakt veel indruk met sexy bikinifoto: "Wauw, die sixpack!" Celebs
Celebs

Ex-K3'tje Klaasje Meijer maakt veel indruk met sexy bikinifoto: "Wauw, die sixpack!"

Ex-K3'tje Klaasje Meijer maakt veel indruk met sexy bikinifoto: "Wauw, die sixpack!"

Klaajse Meijer vertoeft momenteel op vakantie in het zuiden van Spanje. Op Instagram trakteerde de 28-jarige zangeres haar volgers nu ook op een mooie bikinifoto.

Klaasje Meijer is momenteel op vakantie in Zuid-Spanje. Daar geniet ze onder meer van het mooie weer, de prachtige stranden én van enkele verfrissende cocktails. Zo deelde het voormalige K3'tje zopas een prachtige bikinifoto waarop ze poseert met enkele drankjes.

"Happy hour. Eigenlijk gaat de zon helemaal niet onder, maar draaien wij achterover ondersteboven. Vind ik altijd een machtige gedachte", staat er te lezen bij het kiekje. Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk van het mooie plaatje.

Sixpack

Zo vinden Klaasjes volgers dat ze er bijzonder goed uitziet in bikini. De blondine krijgt dan ook heel wat complimenten. "Sixpack staat je goed Klaasje!", "Knapperd", "Wat ben je mooi!", "De allerknapste" en "Wauw, wat een mooie foto!", klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws