Ex-K3'tje Josje Huisman openhartig over haar zoontje Kamari (4): "Dat kan ik niet uitstaan" Celebs
Celebs

Ex-K3'tje Josje Huisman openhartig over haar zoontje Kamari (4): "Dat kan ik niet uitstaan"

Ex-K3'tje Josje Huisman openhartig over haar zoontje Kamari (4): "Dat kan ik niet uitstaan"

Josje Huisman is intussen al vier jaar de trotse mama van Kamari. Op haar Instagrampagina laat de Nederlandse nu zien dat ze wat quality time aan het doorbrengen is met haar zoontje, maar ze moet ook meteen iets opvallends kwijt.

Josje Huisman is bekend geworden als K3’tje. Zij volgde Kathleen Aerts op, maar zo’n zeven jaar geleden besloot ze samen met Karen Damen en Kristel Verbeke om ermee te stoppen. Enkele jaren later werd de Nederlandse voor het eerst mama. Helaas besloot ze wel om een punt te zetten achter haar relatie met Clé Gyimah, de vader van Kamari.

Niet veel later vond Josje opnieuw de liefde bij Leon Tanate. De twee tortelduifjes maakten zopas nog heuglijk nieuws bekend. Op 22 april vierden ze namelijk dat ze al één jaar samen zijn. Nu zijn ze samen enkele dagen aan het kamperen aan de Hollandse kust en daar deelt het ex-K3’tje enkele leuke beelden van.

Stop de tijd

Josje deelt verschillende foto's van hun tripje en we krijgen ook een filmpje te zien van Kamari die aan het vliegeren is op het strand. Op haar Instagramverhaal moet Josje ook nog iets toegeven. "Vier jaar is echt de leukste leeftijd vind ik en soms kan ik het niet uitstaan dat het zo snel gaat allemaal", schrijft ze. "Stop de tijd?!", voegt ze er nog aan toe.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws