Evi Hanssen kan het amper geloven wat haar nu is overkomen: "Trap hier niet in!" Celebs
Celebs

Evi Hanssen kan het amper geloven wat haar nu is overkomen: "Trap hier niet in!"

Evi Hanssen kan het amper geloven wat haar nu is overkomen: "Trap hier niet in!"

Evi Hanssen heeft een minder leuke ontdekking gedaan. De presentatrice heeft namelijk vernomen dat haar naam en foto's gebruikt worden voor een opmerkelijke reclameboodschap. Op haar Instagramverhaal wil ze daar nu iedereen voor waarschuwen.

Evi Hanssen gaat door een moeilijke periode. Zo heeft ze bijna twee maanden geleden afscheid moeten nemen van haar moeder Arlette. Eerder deze week deelde ze nog een eerlijk bericht op sociale media waarin ze vertelde dat ze het erg zwaar heeft. "Gisterenavond even de tranen uit mijn kop gejankt. Want het lijkt nog zo lang, een leven zonder mijn moeder", klonk het.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal

Nu laat de presentatrice opnieuw van zich horen, want ze zit met iets vervelends. "Blijkbaar worden mijn naam en foto's gebruikt om een of ander dieet te promoten", schrijft ze. "Bereid je voor om weggeblazen te worden door de transformatie van Evi Hanssen", staat er te lezen in de advertentie. Evi wil aan haar volgers duidelijk maken dat ze hier niets mee te maken heeft

Waarschuwing

"Trap hier niet in!", onderstreept ze. "En rapporteer als je dit tegenkomt! Dankjewel!", voegt Evi er nog aan toe. Helaas is het niet de eerste keer dat zoiets voorkomt. Onder andere Ella Leyers en An Lemmens hebben eerder al ontdekt dat hun naam en gezicht gebruikt werden om afslankmiddelen te promoten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws