Eurovisiesongfestival-kandidaat Gustaph krijgt plots schitterend nieuws te horen in Liverpool Celebs
Celebs

Eurovisiesongfestival-kandidaat Gustaph krijgt plots schitterend nieuws te horen in Liverpool

Eurovisiesongfestival-kandidaat Gustaph krijgt plots schitterend nieuws te horen in Liverpool

Volgende week donderdag is het eindelijk zover. Dan zal Gustaph ons land vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival tijdens de tweede halve finale. De ‘Because of You’-zanger heeft nu na de eerste repetitie in Liverpool leuk nieuws vernomen.

Gustaph, die de preselecties van Eurosong in ons land won, is zopas naar Liverpool vertrokken. Op dinsdag 9 en donderdag 11 mei vinden daar de halve finales van het Eurovisiesongfestival plaats. De Belgische zanger zal optreden in de eerste helft van de tweede finale. “Ik ben positief en kijk er erg naar uit om mijn verhaal te vertellen”, vertelde hij eerder al aan Het Laatste Nieuws.

“Ik ga er keihard voor vechten in Liverpool en wil écht mijn vaderland trots maken”, klonk het. Dat hij zich wil bewijzen, staat buiten kijf. Echter hadden de bookmakers hem eerst niet zo hoog ingeschat. Daardoor stond hij onderaan de ranglijst. Nu komt er gelukkig goed nieuws naar buiten, want Gustaph heeft een sterke indruk achtergelaten na de eerste repetitie in de Britse grootstad.

Plaats 28 

Door zijn sterke performance tijdens die repetitie klimt Gustaph enkele plaatsen naar boven in de ranglijst. Momenteel staat België dan ook op de 28ste plek. Op nummer één staat nog altijd het nummer 'Tattoo' van de Zweedse Loreen, die eerder al eens de wedstrijd won. Wie zich uiteindelijk de winnaar van het Eurovisiesongfestival 2023 mag noemen, komen we zaterdag 13 mei te weten tijdens de grote finale.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws