Erik Van Looy overdondert iedereen met ontzettend groot nieuws: "Ik ben zo trots" Celebs
Celebs

Erik Van Looy overdondert iedereen met ontzettend groot nieuws: "Ik ben zo trots"

Erik Van Looy overdondert iedereen met ontzettend groot nieuws: "Ik ben zo trots"

Erik Van Looy presenteert al jarenlang 'De Slimste Mens ter Wereld'. Begin dit jaar deed hij ook zelf mee aan de Nederlandse versie van het programma. En blijkbaar viel zijn tv-optreden daar goed in de smaak. Zo heeft de 61-presentator zopas fantastisch nieuws te horen gekregen.

Erik Van Looy heeft namelijk zopas een contract getekend bij RTL, de grootste commerciële zender van Nederland. Daar zal hij in verschillende programma's te zien zijn. Zo zal hij onder meer opduiken in latenight talkshows, het panel van 'Beste Kijkers' én hij krijgt waarschijnlijk ook een eigen programma.

"Ik ben best trots", reageert Erik Van Looy in Het Laatste Nieuws. "Ik ben op een leeftijd waarop ze voor je het weet kunnen zeggen dat het gedaan is en daarom wil ik zoveel mogelijk doen", zegt de presentator. "Want dit is voor alle duidelijk een 'en-en'-verhaal. Ik blijf aan de slag bij Play, ik ga gewoon meer werken", aldus Erik.

Ooglapje

Volgens Erik heeft hij die kans gekregen door zijn deelname aan de Nederlandse versie van 'De Slimste Mens', begin dit jaar. Hij speelde toen zes afleveringen mee. "In de periode van de opnames had ik een netvliesloslating, maar desondanks ben ik toch blijven gaan. Met een ooglapje. Mijn oogarts raadde dat af, maar ik zei: 'Laat me zo maar gaan, want met een beetje chance zorgt het voor mijn doorbraak in Nederland'. En kijk. Mensen vroegen zich af wie die man met dat ooglapje was en vanaf toen is de interesse gegroeid", besluit de presentator.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws