Erik Van Looy laat in zijn ziel kijken en onthult droevig nieuws: "Voor ambitie betaal je een dure tol" Celebs
Celebs

Erik Van Looy laat in zijn ziel kijken en onthult droevig nieuws: "Voor ambitie betaal je een dure tol"

Erik Van Looy laat in zijn ziel kijken en onthult droevig nieuws: "Voor ambitie betaal je een dure tol"

Erik Van Looy heeft gedurende zijn hele carrière grote ambities gekoesterd. Dat betekent ook dat hij veel gewerkt heeft, maar in een nieuw interview verklapt hij nu ook meer over de keerzijde daarvan. Zo praat de presentator openhartig over zijn echtscheiding.

Erik Van Looy zullen de meeste mensen vooral kennen als de presentator van 'De Slimste Mens ter Wereld'. Al verschillende jaren schittert hij in de televisiequiz, maar daarnaast is hij ook een succesvolle regisseur. Zo mocht hij zelfs een Amerikaanse versie maken van zijn kaskraker 'Loft', maar helaas flopte die film in de VS.

Ook in zijn privéleven heeft Erik tegenslagen gekend, zeker in de liefde. Hoewel hij nooit veel prijsgeeft over zijn liefdesleven, maakte hij in 2014 zelf bekend dat er een scheiding kwam met zijn toenmalige vrouw. In 1993 gaven ze elkaar het ja-woord en ze kregen samen ook een zoon Lucas. "Mijn vrouw en ik hebben beslist om uit elkaar te gaan", zei hij toen. "We hebben nooit samen interviews gegeven, en zullen ook geen commentaar geven of terugblikken op ons huwelijk", voegde hij er nog aan toe.

Fouten

Toch moet hij nu, bijna tien jaar na die breuk, nog wat kwijt over dat huwelijk. "Voor ambitie betaal je een tol, en die heb ik betaald. Een dure tol: een echtscheiding", vertelt Erik in een gesprek met Dag Allemaal. Hij onderstreept wel dat zijn ambitie niet de enige aanleiding was. "Want ik heb fouten gemaakt", geeft hij toe. "En het is ook niet zo dat mijn vrouw mij het succes niet gunde", zegt hij. De presentator vond het bovendien een goed huwelijk. "Anders zou het geen 21 jaar hebben geduurd. We hebben een fantastische zoon en komen nog altijd goed overeen", besluit hij.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws