Erik Van Looy heeft bijzonder droevig nieuws te melden: "Het is genoeg geweest" Celebs
Celebs

Erik Van Looy heeft bijzonder droevig nieuws te melden: "Het is genoeg geweest"

Erik Van Looy heeft bijzonder droevig nieuws te melden: "Het is genoeg geweest"

Erik Van Looy tourt al een tijdje door Vlaanderen met zijn zaalshow 'Verslaafd'. Maar daarover heeft de 61-jarige presentator en regisseur nu helaas slecht nieuws te melden.

Erik Van Looy startte in 2022 aan een gloednieuw avontuur. Zo maakte hij zijn eerste zaalshow 'Verslaafd' waarmee hij al een tijdlang door Vlaanderen en Nederland tourt. In 'Verslaafd' vertelt Erik Van Looy openhartig over zijn verslaving aan filmsterren en haalt hij ook allerlei anekdotes aan uit zijn carrière als filmmaker en showbizzjournalist.

Inmiddels heeft Erik Van Looy al zo'n 80 shows gespeeld. Nu heeft hij er nog 20 te gaan, voornamelijk in Nederland. Helaas laat de presentator nu weten dat er geen vervolg komt op 'Verslaafd'. "Ik doe er 100 in totaal. Dan is het genoeg geweest", zegt de presentator bij HLN Showbits.

Leukste wat ik ooit gedaan heb

"Je kan niet blijven rondtoeren. De beste verhalen zijn verteld, dus er komt geen vervolg. Een tweede show gaat altijd minder zijn", aldus Van Looy. Maar hij vond het wel bijzonder leuk om rond te touren met een zaalshow. "Het is misschien wel het leukste wat ik ooit gedaan heb", bekent hij. "Omdat je die directe respons hebt. Hier zie je de mensen gewoon lachen, en dat is leuk", besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws