Eén jaar na vermeend overspel met Metejoor: Julia van K3 komt met opvallend nieuws over haar en Ben Celebs
Celebs

Eén jaar na vermeend overspel met Metejoor: Julia van K3 komt met opvallend nieuws over haar en Ben

Eén jaar na vermeend overspel met Metejoor: Julia van K3 komt met opvallend nieuws over haar en Ben

Vorige zomer kwam Julia Boschman van K3 nog in een mediastorm terecht nadat ze van overspel beschuldigd werd met zanger Metejoor. Een jaar later heeft het blonde K3'tje nu een update gegeven over haar relatie met haar vriend Ben.

De Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer zorgde vorig jaar voor een bommentje in showbizzland. Zij beweerde namelijk dat Julia Boschman van K3 en Metejoor iets met elkaar zouden gehad hebben ten tijde van 'The Voice Kids'. Zowel Julia als Metejoor zat toen in een relatie.

Inmiddels is bekend dat Metejoor uit elkaar is met zijn vriendin Britt. Zij zetten begin april een punt achter hun 4-jarige relatie. Julia liet zich daarentegen nooit uit over haar relatie met haar vriend Ben.

Nog steeds samen?

Zo gingen er al een tijdje geruchten de ronde dat de twee niet meer samen zouden zijn. Maar nu komt het K3'tje toch met verrassend nieuws. Op donderdag verscheen Julia namenlijk samen met haar K3-collega Marthe De Pillecyn op de première van de nieuwe Cirque du Soleil-show 'Kurios'. En dat deden ze in het gezelschap van hun partners volgens Het Laatste Nieuws. Zo was Ben ook aanwezig op de première, al liet de rode loper wel links liggen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws