Emotionele Remco Evenepoel kondigt bijzonder droevig nieuws aan: "Brutaal einde van mooi verhaal" Celebs
Celebs

Emotionele Remco Evenepoel kondigt bijzonder droevig nieuws aan: "Brutaal einde van mooi verhaal"

Emotionele Remco Evenepoel kondigt bijzonder droevig nieuws aan: "Brutaal einde van mooi verhaal"

Het is inmiddels al 1,5 week geleden dat Remco Evenepoel moest opgeven in de Giro na een coronabesmetting. Op Instagram heeft de wereldkampioen nu een update gegeven over zijn gezondheid.

Om te beginnen heeft Remco Evenepoel goed nieuws te melden voor zijn fans. Na de check-ups en medische screenings heeft hij groen licht gekregen om weer te gaan trainen en na te denken over nieuwe doelen. "Ik wil in de eerste plaats mijn vrouw (Oumi Rayane red.) en ouders bedanken voor de steun die ze me de afgelopen dagen hebben gegeven. Ook mijn naaste familieleden en vrienden hebben mij enorm en goed gesteund!", aldus Remco.

De wielrenner wil ook nog wat kwijt over zijn opgave in de Ronde van Italië. "Dat was absoluut een van de moeilijkste tegenslagen in mijn nog zeer korte carrière. Het verlaten van de Giro met een COVID-19-infectie was een zeer brutaal einde van wat een mooi verhaal had kunnen zijn. 6 maanden volledige voorbereiding voor alleen deze race. Opofferingen, lange dagen in de regen, lange periodes van huis. Alles verliep volgens plan, maar zo gaat sport nu eenmaal", aldus Evenepoel.

Negatieve commentaar

Maar helaas kreeg hij na afloop ook heel wat bagger over zich heen, en daar heeft de wielrenner het enorm moeilijk mee. "Wat moeilijk te accepteren is, zijn alle valse en negatieve opmerkingen die ik kreeg nadat ik de koers moest verlaten. De laatste dagen waren emotioneel erg zwaar door deze opmerkingen", zegt de wielrenner.

Hij heeft dan ook nog een belangrijke boodschap voor die mensen. "Ik wil iedereen vragen om te onthouden dat ik geen robot, maar ook gewoon een normaal mens ben, een echtgenoot, zoon, teamgenoot etc. met normale gevoelens. Ik kijk er echt naar uit om nieuwe doelen te stellen en voel me klaar om er een mooi tweede deel van dit tot nu toe mooie seizoen van te maken", sluit hij zijn bericht af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws