Els De Schepper praat voor het eerst over het overlijden van de liefde van haar leven: "Spijt" Celebs
Celebs

Els De Schepper praat voor het eerst over het overlijden van de liefde van haar leven: "Spijt"

Els De Schepper praat voor het eerst over het overlijden van de liefde van haar leven: "Spijt"

Zo'n vijf jaar geleden sloeg het noodlot plots toe bij Els De Schepper. Haar grote liefde Adel, een chirurg uit Egypte, overleed onverwacht op 63-jarige leeftijd aan een hartaderbreuk. In een gesprek met Het Laatste Nieuws vertelt ze nu meer over hun romance en dit pijnlijke verlies.

Els De Schepper leerde Adel kennen toen ze op vakantie was in Egypte en het was meteen liefde op het eerste gezicht. Helaas beseften ze allebei dat het niet werkte tussen de twee. "Adel was mijn grote liefde, maar door stomme praktische zaken zijn we geen koppel gebleven", vertelt ze. Adel moest opnieuw tien jaar studeren in Vlaanderen om hier aan de slag te kunnen als chirurg en ze zouden meteen moeten trouwen. "Die verantwoordelijkheid wilde ik niet dragen, want wat als het zou mislukken?", klinkt het. "Omgekeerd kon ik mijn carrière niet opgeven om bij hem in Egypte te gaan wonen", zegt ze.

"Dus besloten we samen - met heel veel verdriet - om in alle vriendschap uit elkaar te gaan", aldus De Schepper. Ze bleven beste vrienden, zelfs toen Adel twee keer trouwde. Verschillende jaren later wilde Els hem om vergiffenis vragen, omdat ze vond dat ze fouten gemaakt had. "Ik wilde hem zeggen dat ik het anders had kunnen aanpakken", legt ze uit. Daardoor besloten ze om elkaar in Dubai te zien. Helaas heeft die ontmoeting niet meer kunnen plaatsvinden. "Ik had nog maar net vliegtuigtickets gekocht toen ik werd opgebeld door een vrouwelijke collega-dokter uit Saoedi-Arabië. Adel was gestorven aan een hartaderbreuk", klinkt het triest.

Unsaid

Bovendien wist ze niet dat Adel zich al een tijdje ziek voelde en dat maakte het nog moeilijker. "Hij werd binnen de dag begraven, ik kon niet meer naar hem toe, terwijl ik hem nog zoveel wilde zeggen", aldus Els. Binnenkort brengt ze een nieuwe single genaamd 'Unsaid' uit, om haar grote liefde te eren, maar ook om een duidelijke boodschap over te brengen: "Wacht niet te lang om dingen uit te spreken maar doe het met respect en liefde voor elkaar:"

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws