Eline De Munck neemt ingrijpende beslissing: "Ik wil het niet meer" Celebs
Celebs

Eline De Munck neemt ingrijpende beslissing: "Ik wil het niet meer"

Eline De Munck neemt ingrijpende beslissing: "Ik wil het niet meer"

Eline De Munck is een zakenvrouw geworden en heeft haar eigen brillenmerk 'Odettes Lunettes'. De showbizzwereld heeft ze helemaal verlaten.

Eline krijgt nochtans nog wel de vraag om op tv te komen. “Wel meerdere. Over de oceaan, bijvoorbeeld. Prachtprogramma, maar ik heb geen tijd", legt ze uit in Het Nieuwsblad. "Ik kan mijn bedrijf toch geen maand alleen laten? Ze hebben me ook al gevraagd voor De slimste mens en Special forces: Wie durft wint, maar ik krijg er schrik van.”

Eline ziet de showbizz niet meer zitten. “Ik heb er geen zin meer in om mezelf bloot te geven op een manier die me in het verleden gekwetst heeft, dat is wat ik geleerd heb", zegt ze. "Waarom zou ik dat doen nu ik gelukkig ben en het helemaal niet nodig heb? Ik ben hard aan het werken, ik heb Michaël en een geweldige pluszoon, dus ga ik daar niet nog van alles bovenop stapelen.”

Opvoeden

Het klikt alvast prima met haar pluszoon. “Zelf mama worden is voorlopig niet aan de orde, maar met Elliot klikt het bijzonder goed. Ik probeer ook zo’n beetje een opvoedende rol te vervullen. Zo kan verveling nooit een optie zijn voor mij. Ik probeer Elliot ook duidelijk te maken dat je niets kan bereiken als je niets doet.”

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws