Eline De Munck gebroken van verdriet na wat ze plots te horen krijgt: "Meteen beginnen huilen" Celebs
Celebs

Eline De Munck gebroken van verdriet na wat ze plots te horen krijgt: "Meteen beginnen huilen"

Eline De Munck gebroken van verdriet na wat ze plots te horen krijgt: "Meteen beginnen huilen"

Eline De Munck runt al jaren haar eigen brillenmerk Odette Lunettes. Helaas krijgt ze nog vaak te horen dat ze haar succes te danken heeft aan haar bekendheid. Onlangs kreeg ze ook nog een vreselijk verwijt te horen dat haar zelfs aan het wenen bracht.

Odette Lunettes is niet alleen in België, maar ook in het buitenland een groot succes. En dat geeft Eline De Munck, die vroeger te zien was op JIM en meespeelde in series zoals 'Thuis' en 'LouisLouise', extra bevestiging. "In Vlaanderen speelde m’n bekendheid mogelijks nog ietwat mee", vertelt Eline in Het Laatste Nieuws.

"In ‘t buitenland kent echter niemand me en ook daar wordt Odette Lunettes telkens warm onthaald. Zo weet ik dat 'mijn kindje' niet enkel succesvol is omdat ik in een een vorig leven 'een BV' was. Soms onderschatten mensen me en denken ze dat ik alleen maar het gezicht ben van Odette Lunettes, zonder de zakelijke kant mee op te volgen", aldus Eline. Zo kreeg ze onlangs nog een zeer lelijk verwijt te horen.

Meteen beginnen huilen

"Onlangs moest ik een pitch geven om een nominatie te verzilveren bij een awardshow voor vrouwelijke ondernemers. Achteraf kreeg ik een telefoontje. 'Hey Eline, je bent er net niet bij, maar we zijn wel onder de indruk dat je zoveel weet over je bedrijf', klonk het. Ja, hallo, ik heb het zelf opgericht, hè. Ik voelde me vernederd en ben na dat gesprek meteen beginnen huilen als ik eerlijk ben. Ik kreeg echt het gevoel dat ik niet serieus genomen werd als zakenvrouw", aldus Eline.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws