Eindelijk onthuld: "Zoveel gaat Aster Nzeyimana minimaal verdienen bij VTM" Celebs
Celebs

Eindelijk onthuld: "Zoveel gaat Aster Nzeyimana minimaal verdienen bij VTM"

Eindelijk onthuld: "Zoveel gaat Aster Nzeyimana minimaal verdienen bij VTM"

Op donderdag 11 kondigde Aster Nzeyimana zijn verrassende transfer naar VTM aan. Nu raakte ook bekend hoeveel de presentator daar zal verdienen.

Aster Nzeyimana stopt bij de openbare omroep en gaat vanaf de zomer werken voor DPG Media, het moederbedrijf van VTM. Daar zal hij niet alleen voetbalmatchen becommentariëren, maar ook 'The Voice van Vlaanderen' presenteren. Een combinatie waar hij al lang van droomt.

"Ik ben heel blij dat ik mijn twee grote passies, voetbal en entertainment, voortaan kan combineren bij VTM", vertelde Aster donderdag in een officiële verklaring. Hij gaf ook aan dat zijn overstap niets met geld te maken heeft. "Ik ben me bewust van die reacties, maar het is echt een inhoudelijke keuze", benadrukte Nzeyimana in Het Laatste Nieuws.

Het dubbele

Toch zal de presentator een pak meer verdienen bij VTM. Dat onthulde Guido den Aantrekker, hoofdredacteur van Dag Allemaal, gisteren bij 'De Tafel van Vier'. Vorig jaar raakte bekend dat de presentator zo'n 100.000 euro bruto per jaar verdient bij de openbare omroep. "Bij VTM gaat hij in ieder geval veel meer verdienen. Dat hoop ik in ieder geval wel voor hem", aldus de hoofdredacteur. Maar hoeveel dan precies? "Ik vind het heel erg lastig, maar ik denk dat hij sowieso minimaal het dubbele gaat verdienen", zegt Den Aantrekker.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws