Einde van Regi's dj-carrière in zicht? "Dan laat ik zeker de eer aan mezelf" Celebs
Celebs

Einde van Regi's dj-carrière in zicht? "Dan laat ik zeker de eer aan mezelf"

Einde van Regi's dj-carrière in zicht? "Dan laat ik zeker de eer aan mezelf"

Het gaat hard voor Regi Penxten. De dj en producer heeft het drukker dan ooit tevoren en zijn agenda staat bomvol met optredens. In een nieuw interview vertelt hij daar meer over, maar hij moet ook wat kwijt over de toekomst.

De Nederlandstalige popnummers die Regi de laatste tijd heeft uitgebracht met zijn ‘Regi Family’ doen het erg goed. Toch gooit hij het nu weer over een andere boeg. Samen met de 25-jarige Maxine heeft hij nu alweer een nieuwe single uitgebracht genaamd ‘Horen, zien en zwijgen’. Dat nummer klinkt dan weer een beetje zoals het oude Milk Inc. Volgens de dj is de eurotrance dan ook helemaal terug van weggeweest.

Aan nieuwe muziek dus geen gebrek, maar dit jaar zal Regi ook heel vaak op de planken staan. Zo komt er onder meer een nieuwe tour met ‘Regi Live’, zal hij draaien op het hoofdpodium van Tomorrowland én dit najaar vindt ook zijn show ‘The Return’ plaats in het Sportpaleis. “Soms word ik daar zelf een beetje droevig van”, geeft hij eerlijk toe. "Ik heb voorlopig geen idee hoe ik volgend jaar nóg beter kan doen", aldus de dj.

Stoppen? 

Voorlopig gaat het Regi dus voor de wind, maar hij heeft toch ook al nagedacht over wat hij zou doen als het plots minder zou gaan. "Eens ik voel dat ik niet meer kan, zal ik zeker de eer aan mezelf laten", verklapt hij. "Maar nu is het vooral écht genieten. Op elk gebied", besluit hij. Zijn fans hoeven zich dus nog geen zorgen te maken, want de dj denkt momenteel nog lang niet aan stoppen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws