Eerlijke Natalia deelt geen leuk nieuws: "Het is erg moeilijk voor mij" Celebs
Celebs

Eerlijke Natalia deelt geen leuk nieuws: "Het is erg moeilijk voor mij"

Eerlijke Natalia deelt geen leuk nieuws: "Het is erg moeilijk voor mij"

Natalia deelt openhartig haar ervaring als moeder van twee kinderen, dochter Bobbi-Loua (3,5) en zoon Apollo (1,5), en hoe deze rol zich vermengt met haar carrière als muzikante. In een interview met Siska Schoeters benadrukt de zangeres de uitdagingen van deze combinatie.

Natalia's leven veranderde drastisch in de afgelopen jaren. Ze verwelkomde haar eerste kind, dochter Bobbi-Loua, in maart 2020 en anderhalf jaar later, in december 2021, werd zoontje Apollo geboren.

Het ouderschap noemt ze "het grootste avontuur", en ze deelt eerlijk in het interview met Siska Schoeters: "Ik heb het gevoel dat ik nu twee carrières heb, echt waar. Ik wil er niet over klagen, maar ik zeg het wel, omdat ik vind dat het gezegd mag worden en de mensen mogen dat ook horen: ik vind dat echt pokkemoeilijk om de balans te vinden tussen de kindjes en mijn carrière. Dat zijn twee andere dingen."

"Heel vermoeiend"

Ze bespreekt de uitdaging van schakelen tussen haar rol op het podium waarin ze haar mannelijke energie gebruikt en haar zorgende rol als moeder waarin ze in haar vrouwelijke energie moet zijn. "Dat is constant schakelen. Dat is heel vermoeiend," zegt ze, benadrukkend hoe uitputtend het kan zijn, vooral bij optredens waar extra energie nodig is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws