Eddy Planckaert compleet gebroken van verdriet: "Veel sterkte aan de hele familie" Celebs
Celebs

Eddy Planckaert compleet gebroken van verdriet: "Veel sterkte aan de hele familie"

Eddy Planckaert compleet gebroken van verdriet: "Veel sterkte aan de hele familie"

Het was gisteren een zeer moeilijke dag voor Eddy Planckaert en zijn familie. Zo is het inmiddels al een jaar geleden dat mémé Clara overleden is. Op Instagram stond de pater familias ook stil bij haar overlijden.

Mémé Clare, de moeder van Christa Planckaert, is vorig jaar op 23 mei overleden. Ze werd 96 jaar. Mémé Clara was toen al een tijdje niet meer goed te been en ze sukkelde ook met haar gezondheid.

Daarom besliste Christa tijdens de coronacrisis om haar moeder in huis te halen. Zo woonde mémé Clara al een tijdje op het kasteeldomein van de Planckaerts in Frankrijk. Daardoor was ze ook te zien in 'Château Planckaert'. Daarin werd ook een aflevering gewijd aan haar afscheid.

Zonnestraal

Op Instagram staat Eddy Planckaert nu stil bij haar overlijden. "Wij missen u, al een jaar geleden maar iedere dag waak je boven ons net zoals deze zonnestraal", schrijft hij bij een foto van mémé Clara en een foto van de ondergaande zon. Meteen werd Eddy overstelpt met steunbetuigingen. "Veel sterkte aan de hele familie", "Dikke knuffels" en "Voor eeuwig in jullie harten", klinkt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws