Drie jaar na zijn scheiding met Valerie De Booser: Koen Wauters komt met groot nieuws over z'n liefdesleven Celebs
Celebs

Drie jaar na zijn scheiding met Valerie De Booser: Koen Wauters komt met groot nieuws over z'n liefdesleven

Drie jaar na zijn scheiding met Valerie De Booser: Koen Wauters komt met groot nieuws over z'n liefdesleven

Inmiddels is het al ruim drie jaar geleden dat Koen Wauters (55) en Valerie De Booser (43) een punt zetten achter hun relatie. In Primo heeft de 55-jarige zanger nu een update gegeven over zijn liefdesleven.

Valerie De Booser en Koen Wauters maakten in januari 2020 het droevige nieuws bekend dat ze gingen scheiden. De twee vormen maar liefst 17 jaar een koppel. Samen hebben ze ook twee kinderen: dochter Zita (18) en zoon Nono (17).

Kort na hun scheiding begon Valerie De Booser een relatie met kapper Dirk De Witte. Helaas bleef ook die relatie niet duren. Over het liefdesleven van Koen Wauters bleef het daarentegen angstvallig stil. In Primo heeft hij daar nu een update over gegeven. Zo krijgt de 55-jarige zanger nog steeds veel liefdesaanzoeken. "Ja, dat gebeurt. Maar da's echt niet iets waarmee ik nu bezig ben of mijn tijd ga insteken. Dat negeer ik zelfs compleet", aldus de zanger.

Chatberichten via Instagram

Hij weet ook nog maar sinds kort dat veel mensen hem chatberichten sturen via Instagram. "Nono wees me daar recent op. Ik wist daar zelfs het bestaan niet van en dacht dat je enkel kon reageren onder een post. Tussen die pas ontdekte berichten zaten toch ook wel verzoekjes en aanzoekjes, maar ik herhaal: daar ben ik totaal niet mee bezig", benadrukt de zanger. Of hij de liefde dan gewoon op hem laat afkomen? "Goh, daar ga ik niet verder over uitweiden", besluit Koen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws