Dina Tersago overstelpt met reacties nadat ze heuglijk nieuws bekendmaakt: "Wauw, prachtig!" Celebs
Celebs

Dina Tersago overstelpt met reacties nadat ze heuglijk nieuws bekendmaakt: "Wauw, prachtig!"

Dina Tersago overstelpt met reacties nadat ze heuglijk nieuws bekendmaakt: "Wauw, prachtig!"

Dina Tersago is ongetwijfeld een van de meest graag geziene presentatrices van Vlaanderen. Maar Dina Tersago is een vrouw die van veel markten thuis is. Zo heeft de presentatrice zopas zeer leuk nieuws bekendgemaakt op Instagram.

Dina Tersago is niet van het scherm weg te slaan. Onlangs presenteerde ze nog het vijftiende seizoen van 'Boer zkt Vrouw' en samen met Andy Peelman is nu ook te zien in het derde seizoen van 'Ze Zeggen Dat'. Maar Dina Tersago is veel meer dan een presentatrice alleen.

Zo is de ex-Miss België ook gek van mode. Eerder lanceerde ze al enkele collecties met het Belgische modemerk JBC en nu heeft ze opnieuw zeer leuk nieuws te melden op Instagram. Sinds afgelopen woensdag ligt haar gloednieuwe zomercollectie in samenwerking met JBC namelijk in de winkelrekken.

Veel positieve reacties

Op Instagram deelde de presentatrice ook enkele beelden van die nieuwe collectie. Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk. "Wow Dina! Zo mooi!", reageert presentatrice Evi Hanssen. "Prachtig!", "Wauw, heel mooie collectie!", "Ik ben helemaal fan!" en "Stuk voor stuk prachtige outfits!", klinkt het onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws