Dina Tersago onthult voor het eerst haar beautygeheim: "Daardoor ziet mijn huid er altijd fris uit" Celebs
Celebs

Dina Tersago onthult voor het eerst haar beautygeheim: "Daardoor ziet mijn huid er altijd fris uit"

Dina Tersago onthult voor het eerst haar beautygeheim: "Daardoor ziet mijn huid er altijd fris uit"

Dina Tersago telt 44 lentes, maar daar is amper iets van te merken. Zo straalt de presentatrice nog altijd even hard als 22 jaar geleden toen ze gekroond werd tot Miss België. Op haar Instagrampagina heeft de blondine nu ook voor het eerst haar beautygeheimen prijsgegeven.

Dina Tersago krijgt regelmatig de vraag wat ze zoal doet om er fris uit te zien. Op Instagram verklapt ze nu haar geheim. "Wel, wat ik doe, is mijn huid heel goed verzorgen en regelmatig de juiste behandelingen laten doen (afhankelijk van wat ze nodig heeft per seizoen)", aldus Dina. Zo onderging de presentatrice zopas een vitamine C-behandeling, ofwel een glow facial.

"Ik had een moeilijke huid, veel onzuiverheden en pigmentvlekken (zeker na de geboorte van de jongens). Het kon echt mijn gemoed bepalen en me onzeker maken. Maar nu ik mijn huid op vaste momenten onder handen laat nemen, is ze veel mooier", aldus Dina. Ze geeft ook nog enkele tips aan haar volgers.

Spraytan

"Demaquilleer, hydrateer, verzorg jezelf en bescherm je tegen de zon! Ik smeer winter en zomer factor 50 in mijn gezicht. Het voorkomt huidveroudering en vlekjes. En heel eerlijk: ik doe al wel eens spraytan als ik graag een kleurtje heb. Veel beter dan urenlang in de zon liggen", aldus de presentatrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws