Dina Tersago helemaal in de wolken nadat ze zeer heuglijk nieuws verneemt: "Proficiat!" Celebs
Celebs

Dina Tersago helemaal in de wolken nadat ze zeer heuglijk nieuws verneemt: "Proficiat!"

Dina Tersago helemaal in de wolken nadat ze zeer heuglijk nieuws verneemt: "Proficiat!"

Dina Tersago speelt momenteel opnieuw voor Cupido in het nieuwe seizoen van 'Boer zkt Vrouw'. Zo konden we onlangs nog kennismaken met zes nieuwe boeren en een boerin in de oproepafleveringen. Maar nu heeft de presentatrice ook zeer heuglijk nieuws te horen gekregen over een van de oud-deelnemers.

Vorige week zijn Bart Beyaert (31) en Céline Dewitte (31) namelijk de trotse ouders geworden van een dochtertje. Bart en Céline leerden elkaar drie jaar geleden kennen via 'Boer zkt Vrouw'. Meteen vielen ze als ze een blok voor elkaar.

Zo gingen ze enkele maanden na hun 'Boer zkt Vrouw'-avontuur al samenwonen. Begin 2021 kondigden Bart en Céline hun verloving aan. Op 10 juli 2022 gaven ze elkaar het jawoord tijdens hun burgerlijke trouw. Het grote trouwfeest volgde in september 2022.

Felicitaties

Op woensdag 28 juni mochten ze hun eerste kindje verwelkomen. Zo kregen ze een dochtertje, Alice. Inmiddels heeft ook Dina Tersago een geboortekaartje ontvangen. Dat laat ze weten via haar Instagramverhaal. "En toen was Alice geboren. Proficiat Bart en Céline! Toch ook een beetje mijn verdienste dan", schrijft ze bij het kaartje.

Dina Tersago helemaal in de wolken nadat ze zeer heuglijk nieuws verneemt: "Proficiat!"
Bron: Instagram Stories @dina_tersago
8 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws