Dina Tersago heeft opvallende nieuwe hobby: "Al ziet mijn zoon er veel cooler uit" Celebs
Celebs

Dina Tersago heeft opvallende nieuwe hobby: "Al ziet mijn zoon er veel cooler uit"

Dina Tersago heeft opvallende nieuwe hobby: "Al ziet mijn zoon er veel cooler uit"

Dina Tersago is momenteel volop bezig met de opnames van het nieuwe seizoen van 'Boer zkt Vrouw'. Maar de boog moet natuurlijk niet altijd gespannen staan. Zo heeft de presentatrice sinds kort ook een nieuwe hobby.

Dina Tersago is de trotse mama van twee zoontjes: Isak en Thor. Isak mocht eind mei nog 8 kaarsjes uitblazen. In september is het de beurt aan Thor, die 6 jaar wordt. Op Instagram laat Dina nu weten dat ze samen met een van haar zoontjes een nieuwe hobby heeft.

Zo is Dina enkele maanden geleden met haar zoontje Isak begonnen met drummen. Daar deelde ze nu ook enkele beelden van op haar Instagramverhaal. "Mijn zoon en ik hebben een gezamenlijke hobby sinds een paar maanden", schrijft ze bij enkele beelden waarop we Isak zien drummen.

Fun

Op de volgende beelden zien we de presentatrice ook zelf achter het drumstel zitten. "100 procent fun. Met dank aan Tom en Kathleen van Music Makers. Ik geef het toe: mijn zoon ziet er cooler uit", schrijft ze er nog bij met een knipoog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws