Dimitri Leue deelt vreselijk nieuws na aanval door nijlganzen: "Wens dit niemand toe" Celebs
Celebs

Dimitri Leue deelt vreselijk nieuws na aanval door nijlganzen: "Wens dit niemand toe"

Dimitri Leue deelt vreselijk nieuws na aanval door nijlganzen: "Wens dit niemand toe"

Dimitri Leue ligt momenteel in het ziekenhuis nadat hij aangevallen werd door een nest nijlganzen. Bij 'VTM Nieuws' heeft de 49-jarige acteur nu voor het eerst gereageerd op het voorval.

Dimitri Leue is afgelopen weekend aangevallen door een nest ganzen toen hij een rondje ging joggen. “En ik was dan gevallen, hé. Allez, aangevallen door nijlganzen. Terwijl zij op mij afvlogen en ik hen probeerde weg te slaan, struikelde ik over een stronk en bonkte tegen een boom”, schreef de 49-jarige acteur zondagochtend op Twitter.

Inmiddels heeft hij ook meer uitleg gegeven over het voorval bij 'VTM Nieuws'. "Ik liep in een fluo-oranje outfit en dat heeft wellicht de aandacht van mijn belagers getrokken: twee nijlganzen met vier kleintjes. Voor ik het wist vloog één van hen recht op mijn gezicht af", aldus de acteur bij ‘VTM Nieuws’.

Hoofdhuid losgerukt

"Ik probeerde hem weg te slaan maar toen kwam die tweede al. Ik ben dan gestruikeld en kwam op een afgezaagde boomstam terecht", vervolgt hij. Leue bloedde meteen heel hard. "Mijn hoofdhuid was echt losgerukt", aldus de acteur. Hij liep daarbij zowel aan de binnen- als de buitenkant een hoofdtrauma op.

"Ik had nog geluk dat ik bij bewustzijn was, dat de takken niet door mijn schedel heen zijn gegaan, want anders kon ik dit nu niet navertellen", zegt de acteur. Het was dan ook een zeer angstaanjagende ervaring voor Leue. "Die ganzen hadden één doel: mij wegjagen en pijn doen. Ik wens dit niemand toe", besluit de acteur.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws