"Dikke proficiat!": Francesco Planckaert en zijn vrouw Magali hebben zeer heuglijk nieuws te melden Celebs
Celebs

"Dikke proficiat!": Francesco Planckaert en zijn vrouw Magali hebben zeer heuglijk nieuws te melden

"Dikke proficiat!": Francesco Planckaert en zijn vrouw Magali hebben zeer heuglijk nieuws te melden

Francesco Planckaert vormt al meer dan twintig jaar een koppel met zijn vrouw Magali Van Houtte. Op Instagram hebben de twee nu ook zeer heuglijk nieuws te melden.

Francesco ¨Planckaert en zijn vrouw Magali Van Houtte vormen al jarenlang een onafscheidelijk duo. Eind 2020 stapten ze in het grootste geheim in het huwelijksbootje. De twee waren toen al maar liefst 16 jaar verloofd.

Samen hebben ze ook al drie kinderen: zonen Devon (16) en Yukka (12) en dochter Noa. Over die laatste hadden Magali en Francesco nu prachtig nieuws te melden. Zo is Noa op 26 mei 15 jaar geworden. Magali en Francesco zetten hun dochter dan ook uitgebreid in de bloemetjes op Instagram.

Trots

"15 jaar vol liefde met/voor jou Noa. Trots op wie je bent en wie je zal zijn, leef, lach, geniet ... Gelukkige verjaardag", schrijft Magali bij enkele kiekjes van haar dochter. Ook Francesco deelde een hele resem foto's van zijn jarige dochter op Instagram. "Gelukkige verjaardag Noa! Hip hip hoera ...", schreef hij erbij. Heel wat fans willen Noa ook een gelukkige verjaardag wensen. "Dikke proficiat!", "Van harte gefeliciteerd!" en "Geniet ervan!", klinkt het onder meer in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws