'Dertigers'-actrice Evelien Van Hamme pronkt met volle boezem in pikante lingerie: "Ola, zo sexy!" Celebs
Celebs

'Dertigers'-actrice Evelien Van Hamme pronkt met volle boezem in pikante lingerie: "Ola, zo sexy!"

'Dertigers'-actrice Evelien Van Hamme pronkt met volle boezem in pikante lingerie: "Ola, zo sexy!"

Vorige week was het nog groot feest ten huize Evelien Van Hamme, onder meer bekend van 'Dertigers'. Zo mocht de actrice zopas 41 kaarsjes uitblazen. Op Instagram trakteerde ze haar volgers nu op een wel heel uitdagende video.

Evelien Van Hamme werd bij het grote publiek bekend door haar rol in 'Dertigers'. Daarin vertolkte ze de rol van Tinne, een bedrogen echtgenote met twee kinderen. Vorig jaar kwam er helaas een einde aan de reeks met de originele cast. Zo kreeg 'Dertigers' een make-over met een hele resem nieuwe acteurs.

Maar lang heeft de actrice daar niet om moeten treuren. Zo is Evelien bijvoorbeeld momenteel te zien in het theaterstuk 'Assisen V: De Pizzamoord'. Op Instagram laat de actrice zich nu van een heel andere kant zien.

Verrassing

Zo deelde Evelien een video waarin ze poseert in sexy lingerie. “Suprise surprise”, schreef ze bij het filmpje. Haar fans zijn alvast erg onder de indruk. “Prachtig!”, “Hoe mooi”, “Wauw!”, “Wow!”, “Supermooi!” en “Ola, zo sexy!”, lezen we onder meer in de reacties onder de video.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws