"De twee babes uit 'Thuis'": Lynn Van den Broeck en Tine Priem stralen op nieuwe bikinifoto Celebs
Celebs

"De twee babes uit 'Thuis'": Lynn Van den Broeck en Tine Priem stralen op nieuwe bikinifoto

"De twee babes uit 'Thuis'": Lynn Van den Broeck en Tine Priem stralen op nieuwe bikinifoto

Niet alleen op de set van 'Thuis', maar ook in het dagelijkse leven kunnen Lynn Van den Broeck en Tine Priem het goed met elkaar vinden. De twee actrices zijn er samen op uit getrokken en daar laten ze nu meer van zien op Instagram.

Lynn Van den Broeck en Tine Priem zullen de meeste mensen beter kennen als Viv en Tamara uit 'Thuis'. Tine schittert al sinds 2019 in de VRT-soap en ook Lynn speelt intussen al zo'n vier jaar mee in de reeks. Op de set beleven ze samen leuke tijden, maar ook buiten de werksfeer zien ze elkaar geregeld.

Deze week besloten de vriendinnen om samen enkele daagjes weg te gaan. Lynn en Tine brachten een bezoekje aan 'La Butte aux Boix', een vijfsterren superior-hotel in Lanaken. De twee actrices hebben duidelijk genoten van hun verblijf in één van de chicste hotels van Vlaanderen. Op Instagram delen ze nu nog een foto waarop ze vertoeven in de wellness.

Onder de indruk

Beide actrices poseren in bikini voor de camera en daar moeten hun volgers meteen wat over kwijt. "Keileuke foto van twee prachtige madammen", "Knappies", "Wow, beauties", "Prachtfoto van twee topactrices", "Twee knapperds samen", "Leuke foto", "Diva's", "Twee toppers" en "Twee mooie meiden", reageren zij onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws