De Romeo's ontsnappen op het nippertje aan groot drama: "Bijna fataal afgelopen" Celebs
Celebs

De Romeo's ontsnappen op het nippertje aan groot drama: "Bijna fataal afgelopen"

De Romeo's ontsnappen op het nippertje aan groot drama: "Bijna fataal afgelopen"

De Romeo's bestaan dit jaar twintig jaar. Naar aanleiding van die heuglijke gebeurtenis blikte het weekblad Story terug op enkele bijzondere gebeurtenissen van de afgelopen twintig jaar. En blijkbaar heeft het trio ooit het leven gered van een andere bekende zanger.

Chris Van Tongelen (55), Gunther Levi (47) en Davy Gilles (47) hebben dit jaar een belangrijke mijlpaal te vieren. Zo staat de partyband twintig jaar op de planken. In die twintig jaar heeft het trio ook al van alles meegemaakt.

In Story vertellen ze onder meer dat ze ooit het leven van een collega-zanger gered hebben. Zo kwam de Nederlandse zanger Rob de Nijs ooit bijna zwaar ten val na een optreden. "Twee jaar geleden moesten we optreden op Het Schlagerfestival in Baal, na Rob de Nijs", vertelt Davy Gilles in het weekblad.

Bijna fataal

"We stonden klaar om het podium op te gaan terwijl Rob - die toen al wat sukkelde met zijn gezondheid (Rob de Nijs lijdt al een tijdje aan de ziekte van Parkinson, red.) - eraf kwam, maar hij struikelde", aldus Davy. "Gelukkig stond ik daar al en kon ik hem opvangen, anders had het heel fatale gevolgen kunnen hebben."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws