'De Mol'-winnaar Lancelot met spoed opgenomen in het ziekenhuis Celebs
Celebs

'De Mol'-winnaar Lancelot met spoed opgenomen in het ziekenhuis

'De Mol'-winnaar Lancelot met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Afgelopen zondag konden we zien hoe saboteur Commy aan het werk ging in 'De Mol', dat dit jaar gewonnen werd door de 27-jarige Lancelot. Al belandde die wel nog vlak voor de finale in het ziekenhuis.

Op zondag 7 mei kwamen we eindelijk te weten wie er al weken de boel belazerde in 'De Mol'. Zo werd de 32-jarige gynaecologe Comfort ontmaskerd als de saboteur. Lancelot werd gekroond tot winnaar en mocht de prijzenpot van 27.320 euro naar huis nemen.

Die finale werd toen live uitgezonden in de cinemazalen van Kinepolis Antwerpen. Ook winnaar Lancelot was daar net zoals alle andere kandidaten aanwezig. Maar het had geen haar gescheeld of de vastgoedmakelaar had die finale niet kunnen bijwonen.

Pijnlijke spoedingreep

Lancelot moest namelijk de avond voor de finale met spoed geopereerd worden. Dat vertelt hij deze week in Humo. "De avond vóór de finale heb ik in het ziekenhuis gelegen", aldus Lancelot. "Een minimale maar pijnlijke spoedingreep, waardoor ik de grote dag feestelijk heb ingezet met een ontbijtje Dafalgan", lacht hij. Gelukkig was Lancelot er daarna snel terug bovenop.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws