Davy Parmentier onthult spijtig nieuws over hem en vriend Lukas Dhont: "Het zit er niet in" Celebs
Celebs

Davy Parmentier onthult spijtig nieuws over hem en vriend Lukas Dhont: "Het zit er niet in"

Davy Parmentier onthult spijtig nieuws over hem en vriend Lukas Dhont: "Het zit er niet in"

Davy Parmentier heeft de finale van 'Special Forces' tot een goed einde gebracht. De programmadirecteur van VTM is samen met Lukas Dhont, de regisseur van de film 'Close'.

Samen gingen ze eerder dit jaar naar Hollywood voor de Oscar-uitreiking. 'Close' was namelijk genomineerd. "Heel tof om dat mee te mogen ervaren als supporting husband", geeft Davy toe in Dag Allemaal.

"Je komt in werelden die ook voor mij als tv-maker fantastisch interessant zijn. Bij de Golden Globes draai je je om en zie je Brad Pitt staan babbelen met Quentin Tarantino, en wat verderop zitten Steven Spielberg en Rihanna. Op een pre-Oscar-party struikelde ik bijna over Elton John, op de dansvloer zag ik Dua Lipa, Jennifer Aniston en Sandra Bullock."

Huwelijk

De twee zijn erg gelukkig met elkaar, maar trouwen is financieel niet mogelijk. "Trouwen met Lukas zit er voorlopig niet in", klinkt het. "Het gaat supergoed tussen ons, maar twee jaar geleden hebben we een huis gekocht en dat zijn we volop aan het verbouwen. Eerst dat tot een goed einde brengen, zodat we ons nest hebben samen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws