Dany Verstraeten diep in rouw na overlijden: "Dit is een mokerslag, echt waar" Celebs
Celebs

Dany Verstraeten diep in rouw na overlijden: "Dit is een mokerslag, echt waar"

Dany Verstraeten diep in rouw na overlijden: "Dit is een mokerslag, echt waar"

Dany Verstraeten vernam het nieuws van het overlijden zijn oud-collega Martine Tanghe tijdens het VTM Nieuws. Hij was er flink ondersteboven van.

“We leerden elkaar kennen op het einde van onze studententijd", legt Verstraeten uit. "Martine studeerde in Leuven, samen met enkele kameraden van me. Zo kwamen we elkaar af en toe tegen. Daarna zagen we elkaar wel eens op de VRT, terwijl zij al voor de nieuwsdienst werkte en ik nog voor Radio 1. Na mijn vertrek naar VTM hebben onze paden elkaar enkel nog heel af en toe gekruist voor het occasionele duo-interview."

Het nieuws kwam voor Dany erg onverwacht. “Het werd in mijn oortje gemeld, live tijdens de uitzending. ‘Er komt een extra bericht want we vernemen dat Martine Tanghe overleden is.’ Dat komt natuurlijk erg brutaal en onverwacht binnen. Ik zou het omschrijven als een mokerslag, echt waar. Ik kreeg er kippenvel van. Ik dacht eerst zelfs dat ik het verkeerd had begrepen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws