Danira Boukhriss en Ward Kerremans delen liefdevolle vakantiekiekjes: iedereen moet hetzelfde kwijt Celebs
Celebs

Danira Boukhriss en Ward Kerremans delen liefdevolle vakantiekiekjes: iedereen moet hetzelfde kwijt

Danira Boukhriss en Ward Kerremans delen liefdevolle vakantiekiekjes: iedereen moet hetzelfde kwijt

Danira Boukhriss Terkessidis (32) vormt sinds enkele maanden een koppel met acteur Ward Kerremans (35). Momenteel zijn de twee tortelduifjes op vakantie in Napoli. Op Instagram deelde ze nu ook enkele mooie kiekjes van hun reis naar Italië.

Danira Boukhriss Terkessidis heeft sinds enkele maanden opnieuw de liefde gevonden. Zo raakte begin oktober bekend dat de VRT-presentatrice momenteel een relatie heeft met ‘Billie vs Benjamin’-acteur Ward Kerremans. De twee vormen inmiddels al ruim 7 maanden een koppel.

Via Instagram laat het koppel nu weten dat ze op vakantie zijn in de Italiaanse stad Napoli. Het weer viel helaas tegen, maar dat kon de pret duidelijk niet bederven. Zo gingen ze onder meer een museum bezoeken en genoten ze van meerdere pastaschotels.

Zo cute

"Napoli, pasta vongole en liefde", schrijft Danira bij de reeks liefdevolle kiekjes. Het koppel kreeg ook meteen heel wat reacties op de foto's. Zo vinden veel mensen dat de twee een prachtig koppeltje vormen. "Cute!", schrijft Dziubi Steenbergen van 'Blind Getrouwd'. "Zo mooi!", "Wat een liefde" en "Jullie zijn zo f*cking cute!", klinkt het ook nog in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws