"Dacht dat mensen me gingen haten": Metejoor reageert voor het eerst op roddels over Julia van K3 Celebs
Celebs

"Dacht dat mensen me gingen haten": Metejoor reageert voor het eerst op roddels over Julia van K3

"Dacht dat mensen me gingen haten": Metejoor reageert voor het eerst op roddels over Julia van K3

Vanaf zaterdag 27 mei komt de gloednieuwe docureeks 'Met de Joris' over zanger Metejoor, die in het echte leven Joris Van Rossem heet, uit op Streamz. Daarin praat hij ook voor het eerst over de roddels over hem en Julia Boschman van K3.

Vorige zomer raakte Metejoor in een mediastorm terecht. De Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer beschuldigde hem er namelijk van overspel gepleegd te hebben met Julia Boschman van K3 ten tijde van 'The Voice Kids'. Zowel Julia als Metejoor had toen een relatie. In 'Met de Joris' praat hij nu openhartig over die periode.

"De periode dat de boekjes in actie schoten, was gek. Tot dan had ik enkel positieve dingen gelezen", vertelt Joris in de docu. "Ik was net geland in Spanje om qualitytime te hebben met het gezin (zijn voormalige vriendin Britt en haar twee dochters, red.). De eerste avond was het al volledig naar de kloten", aldus de zanger. "Ik kreeg haatberichten. Mensen staken mijn cd in brand. En op straat werden we gevolgd door mensen die ons filmden", vervolgt hij.

Heel de zomer om zeep

"Heel de zomer was eigenlijk om zeep. Alles werd overschaduwd door die miserie en mijn gezin dat plots twijfelde: kunnen we dit wel aan? Willen we dit de rest van ons leven doen?", gaat hij verder. Meteen na zijn vakantie moest Metejoor ook optreden op de Gentse Feesten. "Ik durfde niet op te treden, want ik dacht dat mensen mij gingen haten. Me uitschelden, met bordjes zwaaien, bier gooien ..."

Ook voor zijn band was het ook niet leuk. De vrolijke Joris was namelijk maandenlang iemand anders. "Door de angst om mijn gezin te verliezen en voor wat mensen over me zouden denken", legt hij uit. "Maar mijn band trok me erdoor", aldus de zanger. Begin april liet Metejoor weten dat hij en Britt na vier jaar een punt hadden gezet achter hun relatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws